вівторок, 1 травня 2012 р.

Вітальне слово!

Доброго дня, тобі друже! 
     Якщо ти впевнений, що у житті суспільства треба щось змінювати, але не знаешь що саме, і як це зробити ти потрапив за адресою. СSR - це термін, яким позначають коорпоративну соціальную відповідальність бізнесу. Але ми використовуємо його в більш широкому значенні. Для нас це - відповідальне ставлення до життя у суспільстві та природі. Це розуміння, того що Ти живеш не один, і що після тебе теж будуть люди, що будуть жити в тому середовищі яке залишиш їм Ти.
      Кожен з нас володіє великою силою, що здатна змінити світ. Але ми не використовуємо її: не хочемо, боїмось, не вміємо. Ми скаржимось на життя, але нічого не робимо щоб його змінити. СSR in UA - це блог, що містить конкретні інструкції, описи соціальних проектів та історії успіху. Це платформа, з якої починається нове життя Особистості та Суспільства.
    Тут Ви можете знайти інформацію про цікаві соціальні ініціативи бізнесу, благодійних фондів, громадських організацій та простих мешканців України (анонси, тендери, гранти); почитати історії успіху в сфері соціальної активності та коорпоративної відповідальності; знайти прості інструкції по впровадженню соціальних ініціатив та CSR у життя Вашої організації та родини.
     Представникам неурядових організацій, державних установ, соціально-відповідальних компаній та ініціативним громадянам, цей блог допоможе покращити ефективність  соціальних проектів та якісно змінити своє життя.

   Ми завжди раді співпраці та готові допомогти!




Немає коментарів:

Дописати коментар